Türk Kızılay Adana Afet Müdahale Müdürlüğü’nden Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi

26 Aralık 2023 tarihinde, Türk Kızılay Adana Afet Müdahale Müdürlüğü ekipleri, okulumuzun öğrencilerine değerli bir eğitim sunarak afet farkındalığı konusunda bilinçlenmelerini sağladı. Eğitimi, Afet Müdahale Uzmanı Hasan Solmaz ve Afet Müdahale Uzmanı Yardımcısı Pervin Doğan yönetti.

26.12.2023 360

Bu özel eğitimde öğrenciler, afet durumlarında nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda önemli bilgiler edindiler. Afetlerin önceden tahmin edilemeyeceği ve hazırlıklı olmanın ne kadar kritik olduğu vurgulandı. Eğitimde ayrıca deprem, yangın, sel gibi afetlerle başa çıkmak için alınması gereken temel önlemler ve afet sonrası nasıl yardım edilebileceği konularına da odaklandık.

Öğrencilerimizin bu eğitimle afetler karşısında daha bilinçli ve hazırlıklı olmalarını amaçladık. Türk Kızılay Adana Afet Müdahale Müdürlüğü ekiplerine ve değerli eğitmenlerimize bu önemli bilgilendirme için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz, bu eğitimle afetlere karşı daha güvende hissediyorlar ve toplumlarına katkı sağlamaya daha hazır hale geliyorlar.26-12-202326-12-202326-12-202326-12-202326-12-2023