Saygı ve Minnetle Anıyoruz: 10 Kasım Resim Çalışmaları

ÇEAŞ Anadolu Lisesi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde saygılarını ifade eden muhteşem resim çalışmalarıyla duygusal bir an yarattı. Görsel Sanatlar öğretmeni Bahar Özer'in rehberliğinde, öğrencilerimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve ona olan minnetimizi ifade eden etkileyici eserler yarattılar.

15.12.2023 205

ÇEAŞ Anadolu Lisesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde, öğrencilerinin duygusal bir bağ kurmalarına yardımcı olmak için özel bir etkinlik düzenledi. Görsel Sanatlar öğretmeni Bahar Özer'in rehberliğinde, öğrenciler, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve ona olan minnetlerini ifade etmek için fırça ve renklerle buluştular.

Bu özel günde, okulumuzun koridorları, öğrencilerin yaratıcılıkları ve duygusal bağlarına tanıklık eden muhteşem resimlerle donatıldı. Öğrencilerimiz, Büyük Önder'in portrelerinden manevi sembollerine kadar farklı temalarda resimler oluşturarak kendi ifadelerini yarattılar.

Bahar Özer'in öğrencilere rehberlik ettiği resim çalışmaları, öğrencilerin duygusal zekalarını ve sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oldu. Resimler, öğrencilerin Atatürk'ün mirasına ve onunla kurdukları özel bağa olan saygısını ve minnetini yansıttı.

10 Kasım, Türkiye için çok özel bir gün ve bu tür etkinlikler, öğrencilere ulusal değerlerimize ve tarihimize olan bağlılıklarını pekiştirmeleri için bir fırsat sunuyor. ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin bu anlamlı günü anlamalarına ve Atatürk'ün mirasını yaşatmalarına yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin bu çalışmaları, hem sanatsal yeteneklerini hem de milli bilincini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Bu etkinliğe katkıda bulunan tüm öğrencilerimize ve öğretmenimiz Bahar Özer'e teşekkür ederi.

15-12-202315-12-202315-12-2023