Safsata Dergisi: Yeni Bir Bakış Açısıyla Çağdaş Düşünce Arenası

Okulumuz Düşünce ve Sanat tarafından hazırlanan Safsata adlı derginin 3.sayısı çıkıyor. Dergi yeni okul toplumuna yeni yazarlar, yeni bakış açıları ve düşünceye sahip öğrenciler yetiştirmeyi amaç ediniyor. Derginin bu sayısında birbirinden dikkat çekici konular, dosya editörleri tarafından hazırlanıp okurlara sunuluyor. Genel yayın yönetmenliğini okulumuz felsefe öğretmeni Erkan Tuncay'ın üstlendiği derginin konuları arasında; Müzik ve Felsefe, Din ve Mitoloji, Varoluşçuluk, Ahlâk Felsefesi konularının bulunduğu yeni sayının ilginizi çekeceğini umuyoruz.

20.03.2024 146

Çeaş Anadolu Lisesi'nin entelektüel düşünceye ve sanata verdiği değer, Safsata adlı dergi aracılığıyla bir kez daha kendini gösteriyor. Okulun Düşünce ve Sanat Topluluğu tarafından hazırlanan bu dergi, öğrenciler arasında yeni fikirlerin, bakış açılarının ve yazarların yeşermesine zemin hazırlıyor. 3. sayısıyla okuyucuların karşısına çıkmaya hazırlanan Safsata Dergisi, önceki sayılarından farklı bir heyecanla dolu.

Dergi, her sayısında farklı dosya konularıyla okuyuculara sesleniyor. Bu sayının dosya konuları arasında "Müzik ve Felsefe", "Din ve Mitoloji", "Varoluşçuluk" ve "Ahlâk Felsefesi" gibi ilgi çekici başlıklar bulunuyor. Dosyaları hazırlayan ekip, bu konuları derinlemesine ele alarak okuyuculara yeni düşünsel ufuklar sunmayı amaçlıyor.

Genel yayın yönetmenliğini felsefe öğretmeni Erkan Tuncay'ın üstlendiği dergi, her bir sayısında öğrencilerin düşünsel yeteneklerini geliştirmeye ve onları düşünce dünyasının zenginlikleriyle tanıştırmaya odaklanıyor. Özellikle genç yazarlar için bir platform olan Safsata Dergisi, yeni ve taze fikirlerin, düşüncelerin sergilendiği bir alan olma özelliğini koruyor.

Derginin çıkış amacı, okul toplumuna yeni yazarlar ve bakış açıları kazandırmakla sınırlı değil. Aynı zamanda, okuyuculara çeşitli konularda derinlemesine düşünmeleri için bir fırsat sunuyor. Bu da Safsata'nın sadece bir dergi değil, aynı zamanda bir düşünce platformu olarak anılmasını sağlıyor.

Safsata Dergisi'nin yeni sayısı, önceki sayılarından farklı bir heyecan ve merakla bekleniyor. Yeni yazarların kalemlerinden dökülen düşünceler, okuyucuları çağdaş düşünce arenalarında gezintiye çıkaracak.

20-03-2024