PROJE ORTAKLIĞI PROGRAMI TANITIMI

ADANA İLİ ÇUKUROVA İLÇESİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ İLE ŞANLIURFA İLİ BOZOVA İLÇESİ BOZOVA BORSA İSTANBUL ANADOLU LİSESİ PROJE ORTAKLIĞI PROGRAMI

23.10.2022 567

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arasındaki farklılıkların azaltılarak fırsat eşitliğinin sağlanması kapsamında okullar arasındaki iş birliği ve destekle eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak, üreten ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirmek, öğrenciler arasında bilgi, kültür, sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma, dayanışma gibi konuları paylaşmak ve geliştirmek amacıyla başlatılan "Okul Ortaklığı Programı" kapsamında okulumuz ÇEAŞ Anadolu Lisesi ile Şanlıurfa Bozova Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ile ortak öğrenme ve öğretme süreçleri planlama, ortak eğitimler düzenleme, ortak sosyal faaliyetler ve projeler gerçekleştirme gibi eğitim öğretim faaliyetlerini birlikte yürütecektir.