Okulumuzdan ayrılan Semra Kaplan ve Aslı Dolgun'a ÇEAŞ Ailesi olarak bundan sonraki yaşantılarında iyilikler dileriz

09.06.2023 1111

ÇEAŞ Ailesi olarak bugün, kalbimiz hüzünle dolu. İki değerli İngilizce öğretmenimiz Semra Kaplan ve Aslı Dolgun, ailemizden ayrılıyor. Kıymetli öğretmenlerimiz Semra Hanım ve Aslı Hanım, bu kurumda derin izler bırakarak, kendilerini eğitime adadılar.

Öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmede büyük bir gayretle çalışan Semra Hanım ve Aslı Hanım, öğrencilerimizin yabancı dil yarışmalarında elde ettikleri başarıların arkasındaki gizli kahramanlardı. Öğrencileri için bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle derslerine hazırlanır, her birini ayrı ayrı motive eder ve desteklerdi.

Öğretmenler arasında da saygı gören bu iki değerli isim, meslektaşlarına ilham kaynağı oldu. Öğretmenler arası eğitimlerde aktif roller üstlenen Semra Hanım ve Aslı Hanım, ekip çalışmasına ve mesleki gelişime önemli katkılar sağladılar.

Semra Kaplan ve Aslı Dolgun gibi değerli öğretmenlerin okulumuzdan ayrılacak olması bizim için büyük bir kayıptır, ancak bıraktıkları miras unutulmaz olacak. Onların katkıları ve hatıraları her zaman kalbimizde ve kurumumuzun tarihinde yaşayacak.

ÇEAŞ Ailesi olarak, Semra Hanım ve Aslı Hanım'a bundan sonraki yaşamlarında başarılar, mutluluk ve iyilikler dileriz. Onlarla geçirdiğimiz zaman, bizim için büyük bir ayrıcalık ve onurdu. Her zaman ÇEAŞ Ailesi'nin kıymetli üyeleri olarak kalacaklar.

09-06-202309-06-202309-06-2023