Öğretmenlik Şarkısı: Işık Olduğunuz İçin Teşekkürler

Çeaş Anadolu Lisesi öğretmenleri, 24 Kasım öğretmenler günü için bir araya gelerek muhteşem bir koro çalışması gerçekleştirdi. Eğitim aşkıyla yanıp tutuşan bu öğretmenler, seslendirdikleri parçalarla duygusal bir atmosfer oluşturarak, öğrencilere ve okul camiasına unutulmaz bir deneyim yaşattılar. Bu anlamlı etkinlik, öğretmenlerin özverili çalışmalarını ve eğitime verdikleri değeri bir kez daha vurguladı.

24.11.2023 449

Çeaş Anadolu Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Okulumuzun değerli öğretmenleri, bu özel günde koro çalışmasıyla bir araya gelerek, duygusal bir atmosfer eşliğinde muhteşem bir performans sergiledi. Seslendirdikleri şarkılarla öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulayan bu anlamlı etkinlik, öğrenciler ve okul camiasını bir araya getirdi.

Müzik öğretmenlerimiz Tuğba Hanım ve Ahmet Bey liderliğindeki öğretmenlerimiz, seslendirdikleri her nota ile eğitimin gücünü ve öğretmenlerin özverili çalışmalarını izleyicilere en güzel şekilde hissettirdi. Bu etkileyici performans, öğretmenlerimizin öğrencilere ve eğitime olan katkılarını anlatırken, aynı zamanda öğretmenlik mesleğine duyulan tutkuyu da gözler önüne serdi.

Bu özel günde, Çeaş Anadolu Lisesi olarak öğretmenlerimizin eğitime katkılarına ve özverili çalışmalarına olan minnet ve şükranımızı bir kez daha dile getiriyoruz. Öğretmenlerimizin emeklerinin ve verdikleri değerin önemini vurgulayarak, eğitimdeki rol ve değerlerini bir kez daha hatırlamış olduk. Müzik öğretmenlerimiz Tuğba Hanım ve Ahmet Bey'e ise yaptıkları duygusal ve etkileyici performansları için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ayrıca, öğrencilerimizin de bu anlamlı günü kendi sesleriyle bir şarkı ile andığını ve bu özel güne katkıda bulunduklarını belirtmek isteriz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu içeriğe ekledikleri videolarla, Öğretmenler Günü'nün anlam ve önemini daha da güçlü bir şekilde vurgulamış olduk.