Liseliler Felsefe Konuşuyor: Yeraltından Notlar Etkinliği

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Liseliler Felsefe Konuşuyor etkinliğine Çeaş Anadolu lisesi ev sahipliği yapıyor. Yeraltından Notlar adlı kitap etkinliği, Çeaş Düşünce ve Sanat Topluluğu tarafından düzenleniyor. Aynı etkinlik sırasıyla Yaşar Rukiye Kısacık A.İ.H.L ve Adana Ticaret Borsası A.L. 3 ve 4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Çeaş Anadolu lisesi Çeaş Anadolu lisesi öncülüğünde yapılan bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda devam etmesi planlanıyor

20.03.2024 168

Çeaş Anadolu Lisesi, eğitimdeki yenilikçi ve öncü yaklaşımıyla bu yıl ilk kez düzenlenen "Liseliler Felsefe Konuşuyor" etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinlik, Çeaş Düşünce ve Sanat Topluluğu tarafından organize edilen "Yeraltından Notlar" adlı kitap etkinliğiyle başlıyor. Bu etkinlik, felsefeye ilgi duyan liseli gençlerin bir araya gelerek düşüncelerini paylaşabilecekleri bir platform sunuyor.

Kitap etkinliği, 3 ve 4 Mayıs tarihlerinde sırasıyla Yaşar RukiyeKısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilecek. Her iki gün boyunca öğrenciler, "Yeraltından Notlar" kitabı üzerinden derinlemesine tartışmalar yapacak, felsefi düşüncelerini paylaşacak ve birbirlerinden öğrenecekler.

Bu önemli etkinlik, Çeaş Anadolu Lisesi'nin liderliğinde düzenleniyor olmasının yanı sıra, gelecek yıllarda da devam etme hedefi taşıyor. Liselilerin felsefi düşüncelerle buluşmasını sağlayan bu etkinlik, gençlerin düşünme ve tartışma becerilerini geliştirirken, aynı zamanda felsefeye olan ilgilerini artırmayı hedefliyor.

Çeaş Anadolu Lisesi, öğrencilerin sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda kişisel ve entelektüel gelişimlerine de önem vererek, felsefe gibi önemli bir disipline erişimlerini ve katılımlarını teşvik ediyor. Bu etkinlik, gençlerin düşünsel ve duygusal dünyalarını zenginleştirerek onların geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

20-03-2024