Kütüphaneler haftası nedeniyle okulumuzda yaptığımız karakterler gününden bir kare

Çeaş Anadolu Lisesi, Kütüphaneler Haftası'nı kutlamak için öğrencilerine özel bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerimiz, sevdikleri karakterleri canlandırdıkları karakterler gününe katılarak, özgüvenlerini geliştirdiler ve yaratıcılıklarını sergilediler.

Etkinlik, okulumuz kütüphanesinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz seçtikleri karakterlere uygun kostümler giyerek, karakterlerin özelliklerini ve hikayelerini diğer öğrencilerle paylaştılar. Böylece öğrencilerimiz, birbirleriyle etkileşimde bulunurken aynı zamanda okuma alışkanlığı kazanmanın önemini de vurguladılar.

Etkinlik sırasında, öğrencilerimizle toplu fotoğraf çekildi.

Ayrıca, öğrencilerimiz kütüphanede okuma alışkanlığı kazanmanın önemini vurgulamak için kütüphane içerisinde de fotoğraf çektirdiler:

Çeaş Anadolu Lisesi'nin Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen karakterler günü, öğrencilerimizin birbirleriyle bağ kurmasını ve arkadaşlıklarını güçlendirmesini sağladı. Ayrıca, okuma kültürünü teşvik etmek için harika bir fırsat oldu. Okulumuz, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kutlamaya ve öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeye devam edecek.

30.03.2023 759

30-03-202330-03-202330-03-202330-03-202330-03-202330-03-202330-03-2023