Dünyanın Bir Yerinde Mazlum Var İse, ÇEAŞ Anadolu Lisesi Onların Yanındadır

ÇEAŞ Anadolu Lisesi, eğitimde olduğu kadar insani sorumluluklarda da öncü bir rol üstleniyor. Okulumuz, son kermes etkinliğinde Gazze'deki soykırım ve depremzedelere yardım amacıyla özel kumbaralarla duyarlılık gösterdi. Bu örnek davranış, öğrencilerimize insanlık ve yardımlaşma konularında ders verirken, topluma karşı sorumluluklarını da hatırlatıyor. ÇEAŞ Anadolu Lisesi, mazlumlara yardım eli uzatmak için kararlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

13.12.2023 253

ÇEAŞ Anadolu Lisesi, sadece eğitimde değil, aynı zamanda insani sorumlulukları yerine getirme konusundaki kararlılığıyla da bilinir. Okulumuz, öğrencileri sadece bilgiyle değil, aynı zamanda empati ve yardımlaşma duygularıyla da donatmayı amaçlar. Bu nedenle, dünyanın farklı köşelerindeki mazlumların yanında olmak, öğrencilerimize insanlık değerlerini öğretmek için önemli bir misyon taşır.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nin bu değerli misyonunu en güzel şekilde yansıtan etkinliklerden biri, düzenlediği kermeslerdir. Bu kermesler, hem okul içinde birlik ve dayanışmayı güçlendirir hem de ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatır. Okulumuzun son düzenlediği kermeslerde, Gazze'deki soykırım ve depremzedeler için yardım toplanması amacıyla özel olarak hazırlanan yardım kumbaraları büyük ilgi gördü.

Gazze Yardım Kumbarası ve Depremzede Yardım Kumbarası, öğrencilerimizin ve okul personelimizin katkılarıyla her geçen gün daha da doluyor. Bu kumbaralardaki bağışlar, ihtiyaç sahiplerine umut olacak ve okulumuzun insani sorumluluğunu bir kez daha gözler önüne serecektir.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, dünyanın bir yerindeki mazlumların yanında olmak, insanlığın ortak değerlerine sahip çıkmak ve yardımlaşma duygusunu yaymak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Mazlumların sesi olmak, öğrencilerimize insanlık ve yardımlaşma konularında önemli bir ders verirken, aynı zamanda topluma karşı sorumluluklarımızı da hatırlatmamıza yardımcı oluyor.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, insanlık değerlerini ve yardımlaşma duygusunu öğrencilerimize aşılamak ve dünyada bir fark yaratmak için kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Dünyanın herhangi bir köşesindeki mazlumların yanında olmak, insanlık adına attığımız önemli bir adımdır ve bu misyonla hareket etmeye devam edeceğiz.

13-12-202313-12-202313-12-2023