Çeaş Düşünce ve Sanat Topluluğunun hazırladığı Safsata Dergisi'nin yeni sayısı yayınlandı

Çeaş Düşünce ve Sanat Topluluğunun hazırladığı Safsata Dergisi'nin yeni sayısı yayınlandı

Çeaş Düşünce ve Sanat Topluluğunun hazırladığı Safsata Dergisi'nin yeni sayısı yayınlandı.

Okulumuz felsefe öğretmeni Erkan Tuncay 'ın rehberliğinde hazırlanan derginin yeni sayısınının yayın yönetmenliğini Şehmus Aka ve Kübra Çelik üstlendi.

Derginin yeni sayısında Küçük Prens adlı dosya dikkat çekici yazılardan oluşuyor.Yanı sıra Stoa felsefesi, özgür irade,felsefe ile yaşama,J.J. Rousseau konuları içeren dosyalar da derginin ikinci sayısında yer alıyor.

09.06.2023 355

Zengin içeriği ve entelektüel derinliği ile okulumuzun edebi ve felsefi düşüncelerinin merkezi olan Safsata Dergisi'nin heyecanla beklenen yeni sayısı yayınlandı! ÇEAŞ Düşünce ve Sanat Topluluğu, okulumuz Felsefe Öğretmeni Erkan Tuncay’ın rehberliğinde bu muhteşem çalışmayı okuyucularla buluşturdu.

Bu sayının yayın yönetmenliğini üstlenen Şehmus Aka ve Kübra Çelik, dergiyi hazırlarken özverili bir çalışma sergiledi. Yeni sayıda, “Küçük Prens” adlı özel bir dosya bulunuyor ve bu dosya dikkat çekici yazılardan oluşuyor. “Küçük Prens”, edebiyat dünyasında derin izler bırakan bir eser olmasının yanı sıra, felsefi yönleriyle de okuyucuları düşünmeye sevk ediyor.

Safsata Dergisi'nin bu sayısında ayrıca Stoa felsefesi, özgür irade, felsefe ile yaşama ve J.J. Rousseau gibi çok çeşitli konuları içeren dosyalar da yer alıyor. Dergi, bu konuları ele alırken, felsefe ve edebiyat dünyasından önemli eserlere de yer vererek, okuyucuların düşünce dünyasını genişletiyor.

Felsefe Öğretmenimiz Erkan Tuncay, topluluğun ve derginin gelişiminde merkezi bir rol oynuyor. Öğrencileri, entelektüel düşüncenin zenginleştirilmesi ve felsefi tartışmaların teşvik edilmesi konularında yönlendiriyor. Erkan Bey’in katkıları, Safsata Dergisi’nin her sayısında hissediliyor ve okuyuculara sunduğu değeri artırıyor.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, Safsata Dergisi’nin yeni sayısının yayınlanmasından duyduğumuz gururu ifade etmek istiyoruz. Öğrencilerimizi, öğretmenimiz Erkan Tuncay'ı, yayın yönetmenlerimiz Şehmus Aka ve Kübra Çelik'i bu harika çalışmaları için kutluyoruz.

Safsata Dergisi, okulumuzun düşünce ve sanat alanında sahip olduğu zengin potansiyeli yansıtan bir simgedir. Dergiyi okumak ve içerdiği çeşitli konuları keşfetmek, zihnimizi açma ve dünyaya farklı açılardan bakma fırsatı sunuyor.

Herkesi, bu entelektüel zenginliği keşfetmeye davet ediyoruz!

09-06-2023