ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nin Oryantiring Heyecanı

ÇEAŞ Anadolu Lisesi, öğrencileri ve coğrafya öğretmeni Semra Bilgin liderliğinde heyecan verici bir oryantiring etkinliğine katıldı. Doğanın kalbinde gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilere doğayla iç içe olma ve takım çalışması becerilerini geliştirme fırsatı sundu.

18.02.2024 212

ÇEAŞ Anadolu Lisesi, akademik başarının ötesinde, öğrencilerine kapsamlı bir eğitim deneyimi sunmayı hedefler. Bu bağlamda, öğrencilerimiz ve coğrafya öğretmenimiz Semra Bilgin ile gerçekleştirdiğimiz oryantiring etkinliği, okulumuzun eğitim kalitesine olan bağlılığının somut bir örneğidir. Doğayla iç içe geçen bu etkinlik, öğrencilerimize sınıf dışı bir öğrenme ortamı sunarak, teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine olanak tanımıştır.

Etkinlik, öğrencilerin harita okuma, pusula kullanma gibi önemli becerileri öğrenmelerini ve bu becerileri gerçek dünya senaryolarında uygulamalarını sağladı. Bu deneyim, öğrencilerimize problem çözme, karar verme ve takım çalışması gibi yaşam boyu kullanacakları beceriler kazandırdı.

Coğrafya öğretmenimiz Semra Bilgin'in rehberliğinde, öğrencilerimiz doğa ile bütünleşerek, çevre bilincini geliştirme fırsatı buldular. Bu etkinlik, öğrencilerimize çevreye karşı sorumluluklarını hatırlatırken, aynı zamanda çevresel konularda da bilinçlendirdi. ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin sadece akademik olarak değil, aynı zamanda topluma duyarlı bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz.

Bu oryantiring etkinliği, okulumuzun eğitim kalitesinin ve öğrencilerimizin kapsamlı gelişiminin bir göstergesi olarak öne çıkmaktadır. Akademik başarıların yanı sıra, öğrencilerimizin kişisel becerilerinin gelişimine de önem veren bir kurum olarak, ÇEAŞ Anadolu Lisesi, her öğrencinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı amaçlamaktadır. Bu tür etkinliklerle, öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynuyor ve onları hayatın her alanında başarılı olmaya teşvik ediyoruz.

18-02-202418-02-202418-02-202418-02-2024