Çeas Anadolu Lisesi öğrencileri şehitlik ziyaretinde 18 Mart Çanakkale Geçilmez

ÇEAŞ Anadolu Lisesi öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin anısını yaşatmak için şehitlik ziyaretinde bulundu. Öğrenciler, tarihi ve milli birliğimizi simgeleyen bu önemli günü anlamak ve şehitlerimizi anmak için duygusal bir an yaşadılar.

19.03.2024 196

ÇEAŞ Anadolu Lisesi öğrencileri, tarih sahnesinde unutulmaz bir iz bırakan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin anısını canlı tutmak ve şehitlerimizi anmak için bir araya geldi. Bu anlamlı ziyaret, öğrencilerin milli bilincin ve vatan sevgisinin pekiştiği bir deneyim sunmak amacıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, Çanakkale'yi ve o dönemin kahramanlıklarını yakından tanıma fırsatı buldukları bu ziyarette, geçmişte yaşanan büyük mücadelelerin izlerini sürdüler. Şehitlik ziyareti, genç nesillerin tarihlerini, vatan sevgisini ve milli değerlerimizi daha derinlemesine kavramalarına yardımcı oldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin simgesi olan bu şehitlik ziyareti sadece bir tarih dersi değil, aynı zamanda milli birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan bir öğreti niteliği taşıyordu. Öğrencilerimiz, vatan savunması adına verilen mücadelenin ve şehitlerimizin kutsal emanetini daha iyi anlama fırsatı buldukları bu etkinlikte duygusal anlar yaşadılar.

Ziyaret sırasında öğrencilerimiz, şehitlikte dua ederek ve saygı duruşunda bulunarak şehitlerimize olan minnet ve şükranlarını ifade ettiler. Bu anlamlı ziyaret, gençlerimizin milli tarihimize ve değerlerimize olan bağlılıklarını pekiştirmek adına büyük bir önem taşıyordu.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize olan duyarlılığını artırmak ve onları vatan sevgisiyle donatmak adına bu tür etkinlikleri önemsiyor ve destekliyoruz. Her bir öğrencimizin bu ziyaretten aldığı derin duygularla, milli bilinçlerinin daha da güçleneceğine inanıyoruz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024