Çeaş Anadolu lisesi Kürek kano ekibi Türkiye ikincisi

09.06.2023 705

ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, gururla duyuruyoruz ki okulumuzun Kürek ve Kano ekibi, ulusal bir turnuvada Türkiye İkincisi oldu! Bu tarihi başarıya ulaşmamızda öğrencilerimizin azmi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tekin Müştekin’in rehberliği kilit rol oynamıştır.

Ekip olarak katıldığımız yarışmalarda, öğrencilerimiz birlik, beraberlik ve takım ruhu içerisinde mücadele ettiler. Uzun saatler süren antrenmanlar, disiplinli çalışmalar ve karşılıklı destek, bu tarihi başarıya zemin hazırladı. Kürek ve kano, bireysel güç kadar takım çalışmasını da gerektiren spor dallarıdır. Öğrencilerimiz, bu iki önemli unsuru da harmanlayarak göz dolduran bir performans sergilediler.

Bu başarıda öğrencilerimizin gayret ve çabalarının yanı sıra, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tekin Müştekin'in emeği ve katkıları da yadsınamaz. Tekin Bey, öğrencilerimizi sadece teknik anlamda değil, aynı zamanda mental olarak da hazırladı. Onlara, bir takımın parçası olmanın ve birlikte çalışmanın değerini aşıladı. Ayrıca, Tekin Bey’in sporcularımızın fiziksel kondisyonunu en üst düzeye çıkarma konusundaki uzmanlığı, performanslarını zirveye taşıdı.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak, Tekin Müştekin'e ve tüm Kürek ve Kano ekibine bu muhteşem başarıdan ötürü teşekkür ediyoruz. Bu başarı, ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nin adını ulusal düzeyde yücelten ve okulumuzu gururlandıran bir kilometre taşıdır.

Tüm okul ailesi olarak, spora ve eğitime olan bağlılığımızı sürdürerek, öğrencilerimizi her alanda başarıya ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Kürek ve Kano ekibimizi ve değerli öğretmenimiz Tekin Müştekin’i bir kez daha kutluyor, gelecekte daha da büyük başarılar elde etmelerini diliyoruz!

09-06-202309-06-202309-06-202309-06-202309-06-202309-06-202309-06-2023