Başarıya Giden Yolculuk: Üstün Başarılar Elde Eden Öğrencilerimiz.  2023  YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

Başarıya Giden Yolculuk: Üstün Başarılar Elde Eden Öğrencilerimiz. 2023 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz, üniversite sınavlarında gösterdikleri üstün başarılarla dikkat çekti. Aldıkları yüksek puanlarla Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin seçkin bölümlerine yerleşmeye hak kazandılar. Bu başarılar, öğrencilerimizin özverili çalışmalarının ve öğretmenlerimizin desteklerinin bir göstergesi oldu.

06.09.2023 8450

Büyük bir gurur ve mutlulukla duyuruyoruz ki, okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz, üniversite sınavlarında büyük başarılar elde ederek üstün puanlarla farklı üniversitelerin bölümlerine yerleşmeye hak kazandılar.

Bu genç yetenekler, sınavlarla ölçülen üstün yeteneklerini göstererek Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine kabul edildiler. Her biri kendi alanlarında parlak bir geleceğin kapısını araladı.

Öğrencilerimizin üniversite hayatlarına adım attıkları bu heyecan verici zamanda, gururla duyuruyoruz ki birçok öğrencimiz hayallerindeki bölümlere yerleşmeye hak kazandı. Bu başarılı öğrencilerimiz, gösterdikleri üstün performans ve emekleriyle sadece kendi geleceklerini değil, aynı zamanda okulumuzu da gururlandırdı.

Bu büyük başarının arkasında, öğrencilerimize rehberlik eden değerli öğretmenlerimize ve velilere teşekkür ederiz. Ayrıca, öğrencilerimize bu başarıyı elde etmeleri için cesaret veren ve destekleyen tüm okul personeline minnettarız.

Kazandıkları bölümler ve aldıkları yüksek puanlar, onların gelecekteki potansiyelini parlak bir şekilde sergiliyor. Umarız bu başarılar, onların hayatlarının sadece bir başlangıcıdır ve başarılarına daha birçok övgü gelecektir.

Kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Gelecekteki başarılarını heyecanla bekliyoruz.