Atatürk aramızda.

Atatürk aramızda.

10 Kasım'da, Cumhuriyetimizin kurucusu ve eşsiz önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma adına okulumuz öğretmenleri olarak bir araya geldik. Bu anlamlı günü onurlandırmak adına, birlikte çektiğimiz toplu fotoğrafımızın yanına Atatürk'ün resmini ekledik.

09.11.2023 348

Sevgili Çeaş Anadolu Lisesi Topluluğu,

Okulumuz öğretmenleri olarak, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 10 Kasım'da anmak adına anlamlı bir adım attık. Birlikte çektiğimiz toplu fotoğrafımızın yanına, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini ekledik. Bu, onu ve onun mirasını sonsuz saygı ve minnetle anma kararlılığımızın bir ifadesidir.

Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma hedefi doğrultusunda gösterdiği önderlik ve cesaret, bugün hala bizlere ilham vermeye devam etmektedir. O, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde bize bıraktığı emanetle, aydınlık yarınlarımızın teminatı olmaya devam etmektedir.

Bizler, bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyor ve emanetine sahip çıkmanın, onun gösterdiği ilke ve inkılapları yaşatmanın bilinciyle yolumuza devam ediyoruz. Bu büyük önderin anısını yaşatmak ve onun fikirlerini genç nesillere aktarmak adına çıktığımız bu yolda, her zaman onun ilke ve devrimlerine bağlı kalacağımıza inancımız tamdır.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Bahar Özer'e, bu görseli hazırlamada ki emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

09-11-2023