ADANA / ÇUKUROVA - ÇEAS Anadolu Lisesi

ÇEAS Anadolu Lisesi

Güzelyalı Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı Yeni Baraj içi Çukurova ADANA
Vizyon
Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan oranda öğrenci yetiştiren, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde adından söz ettiren, eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetim ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir OKUL olmaktır.
Misyon
Bilimsel düşünceye sahip, düşündüğünü ve hissettiğini en iyi şekilde ifade edebilen, demokrasiyi benimsemiş, hoşgörülü, özgür ve barışçıl, kendine güvenen, tarihine ve değerlerine önem veren, kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz ülke çapında üniversite seçme sınavında başarılı ilk yüz okuldan biridir
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal